Team en roots

Energy-IO is begonnen met meetkoffers in 2009. Drijvende kracht is Ton van Ewijk, die als procestechnoloog maar ook als plantmanager inmiddels ruim 25 jaar ervaring heeft bij onder meer Tetra Pak, Akzo Nobel, Nedmag, Remag Delfzijl, DSM, Foxfire en FrieslandCampina. Neemt geen blad voor de mond, wordt oprecht boos van verspilling en daagt graag uit om lijnbazen om te toveren in energiebeheerders.

Ton van Ewijk

Directeur/eigenaar

De man met de missie om efficiency niet na te jagen op grond van aannames, maar door puur meten en gerichte acties sneller het doel te bereiken.

Rick Wolthuis

Software development

Het brein achter onze meetkoffers die vanaf het eerste uur van Energy IO aan boord is. Befaamd om zijn natuurlijke drang naar innovatie.

FSMW-20220225-0876-scaled.jpg

Mark van Ginkel

Data transmission

Deze technische duizendpoot knoopt alles aan elkaar wat er via data te koppelen valt. Verslaafd aan draadloze snelheidsbeleving.

FSMW-20220225-0885-scaled.jpg

Robin Ozcelik

Business Intelligence

Onze Bi-engineer die informatie vertaalt naar inzichtelijke informatie. Dol op dashboards en parameters, altijd op maat ingeregeld.

Profiel Udo

Udo Zwart

Procestechnoloog / consultant

Onze specialist in energie besparing en productie en  procesoptimalisatie.

Justin Xandrijn Lambeck

Procestechnoloog

Onze procestechnoloog met unieke kennis van data ontginning en proces optimalisatie

Tjeerd Veenstra

Business intelligence

Onze Bi-specialist zorgt voor de digitalisering van al onze bedrijfsprocessen

Peter Thirlby

Business development

Onze man die nieuwe markten ontdekt en helpt bij doorontwikkeling van onze producten voor andere marktsegmenten

Minou Kamphuis

Officemanagement

Onze officemanager die de lijm is tussen de verschillende werkprocessen en die ondersteunt bij interne en externe projecten

Onze visie:

Als er één is die onze visie kan uitleggen in boude bewerkingen die precies duidelijk maakt hoe het werkt en waar het om draait, dan is het onze Ton wel. Lees hier het interview met hem (leestijd 3 minuten)